LEHDISTÖTIEDOTE - 2016 - 07 - 22

Julkaisuvapaa heti

                              VAUHDIN FESTIVAALI JA ŠKODA YHTEISTYÖHÖN!

 

ŠKODA on vuonna 2016 järjestettävän Vauhdin Festivaalin pääyhteistyökumppani! Vauhdin Festivaali 2016 ja ŠKODA haluavat yhdessä mahdollistaa perheystävällisen moottoriurheilutapahtuman.

 

Kesän vauhdikkain koko perheen ilmaistapahtuma, Vauhdin Festivaali 2016, järjestetään Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnan sydämessä 12.-13.8.2016. Viime vuonna tapahtuma sai valtavan suosion - yli 10 000 vierailijaa ympäri Suomea saapui katsomaan mitä urheiluautojen ympärillä tapahtuu!

 

“On aivan mahtavaa saada ŠKODA mukaan yhteistyökumppaniksi! Škodassa yhdistyy perhekäyttö sekä urheilulliset mallit ennennäkemättömällä tavalla. Itse olen pikkupojasta saakka seurannut ja harrastanut moottoriurheilua, haluan tuoda lajia kaikkien tietoon, joten tällainen tapahtuma on siihen ehdoton väline!” tapahtumajohtaja Mikko Korpela kertoo.

 

Laaja ŠKODA-mallisto tarjoaa erinomaiset vaihtoehdot vaativaan suomalaiseen makuun. Siitä todistavat lukuisat testivoitot sekä suomalaisten luottamus laatuun, tilavuuteen, taloudellisuuteen ja ohittamattomaan hinta-laatusuhteeseen.

Samanhenkiset kulmakivet ohjeistavat myös Vauhdin Festivaalia. Tapahtumasta halutaan rakentaa ilmainen, koko perheelle suunnattu turvallinen liikkuva-autonäyttely.

 

“Uudenlaiselle auto-näyttelylle oli selkeästi tarvetta. Tapahtuma sai osakseen suurta huomiota mediassa myös valtakunnan tasolla. Yleisöä Kankaanpään keskustaan saapui valtavasti! Voidaankin sanoa Vauhdin Festivaalin ottaneen heti ensimmäisellä kerralla paikan suomalaisen moottoriurheiluväen sydämessä. Vauhdin Festivaali on ilmaistapahtumana vailla vertaa!” Mikko Korpela jatkaa.

 

Vauhdin Festivaali 2016 pääteemana on 50 vuotta täyttävä Mika Salo, jonka pyöreitä vuosia juhlimme näyttävästi läpi koko tapahtuman. ‘Mika Salo 50v Jubilee’-kulkue saapuu paikalle poikki Suomen keräten mukaansa urheilu- ja superauto-harrastajia.

 

“Mulla jäi tosi hyvä fiilis viime vuonna siitä Kankaanpään tapahtumasta. Se oli ensimmäinen kerta ja siellä oli kymmeniä tuhansia ihmisiä, mieletön ilma, hyvä fiilis ja paljon hienoja autoja ja kateltavaa. Kaikin puolin hieno kokemus. Tänä vuonna se tulee olemaan mun 50-vuotissynttäribileet samalla ja siellä on edelleen hienoja autoja, paljon ihmisiä, no, ilmaa ei voi luvata, mutta koitetaan tehdä sillekin jotain :) Ihan varmasti tulee hauskaa, joten tervetuloa vaan!” Toivottaa Mika Salo.

 

Tapahtuma rakentuu kaksipäiväiseksi moottorijuhlaksi, kun perjantaina 12.8. alkuillasta tapahtumaa aloitetaan lämmityskäyttöjen merkeissä. Lauantaina on luvassa kolme näytös-ajoa, pääasiassa autoja ja moottoripyöriä.

 

Lisätietoja antaa

toimitusjohtaja Mikko Korpela / 040 - 1622 809

email: info@vauhdinfestivaali.fi

www: www.vauhdinfestivaali.fi

 

Linkki oheismateriaaliin:

https://goo.gl/BYZSFJ

 

 

 

 

 

  •