Vauhdin Festivaali pärähtää jo neljännen kerran

aika: pe 10.8. — la 11.8.

paikka: Kankaanpään keskusta

 

Kankaanpään keskustassa päästään jälleen elokuun 10. ja 11. päivinä ihastelemaan menopelejä ja kuljettajien ajotaitoja. Näytösajo on edellisen vuosien tapaan ilmainen, koko perheen viihdyttävä tapahtuma. Vauhdin Festivaalin teemana on lasten ja nuorten liikenneturvallisuus, jota tapahtumajärjestäjät ovat nostaneet esiin jo jonkin aikaa omilla some-kanavillaan.

Vauhdin Festivaalin avaussanat lausutaan torilla perjantaina 10.8. kello 19. Naiskauneutta tapahtumaan tuovat Varikkotyttökilpailijat, joita luotsaa viime vuoden tapaan missiemo, itsekin varikoilla viihtyvä Henna Peltonen. Ensimmäisen kerran missit esittäytyvät perjantai-iltana ja kilpailun finaali käydään torilla lauantaina kello 18.30.

Lauantaina tapahtuma polkaistaan käyntiin lämmityskäytöillä kello 10, jonka jälkeen luvassa on Motorsport-Areena. Ensimmäinen näytösajo alkaa kello 13. Kuljettajia ja autokuntia on tulossa viitisenkymmentä.

Torin ympäristöön ja Kankaanpään keskustaan keskittyvän näytösajon reitti on uusiutunut. Näytöksen startti on Jämintieltä Citymarketin kohdalta, josta ajetaan kohti Herkkupaussia, kierretään Herkku ja jatketaan Paasikivenkadulle aina liikenneympyrään saakka. Liikenneympyrästä poiketaan kaupungintalon suuntaan Kuninkaanlähteenkadulle. Kaupungintalon jälkeen autot kääntyvät uudelle Alpinkadun jatkeelle, jonka jälkeen maali häämöttää Paasivikenkadulla taidekoulun kohdalla.

Kaikkiaan radalla on mittaa noin 2,1 kilometriä. Maalista ajokit siirtyvät Asellinkadun kautta takaisin torille, jossa sijaitsee varikko ja tapahtuman keskus.

Toisen näytösajon vuoro on kello 17. Näytösajojen välissä on menevää ohjelmaa torilla, sillä lavalle kapuaa kankaanpääläislähtöinen tubettaja Daniel Okas. - Halusin ehdottomasti olla mukana kankaanpääläisessä tapahtumassa, Okas toteaa. Torilavalla kuullaan myös pomarkkulais-siikaislaista bändiä Ending Fortunea. Tapahtuman juontavat legendaarinen Jorma Pulkkinen ja muun muassa Temptation Island -sarjassa mukana ollut Roope Kuusisto.

Pääyhteistyökumppanina Vauhdin Festivaalilla on jo kolmatta kertaa Skoda. Tapahtuman järjestää Vauhdin Festivaali Oy. Järjestelyissä on talkoovoimina mukana runsaasti paikallisia seuroja ja yhdistyksiä.

 

Kuvapankki:

https://www.dropbox.com/sh/17s8wgvpxisugq9/AABk7-MtEJY-hzDpg5ApCiZFa?dl=0

 

Lisätietoja ja kuvia:

Klaus Juhantalo, 040 162 2807

Mikko Korpela 040 162 2809 tai 050 363 7210

 

 

 

 

  •